Új kiberbiztonsági kiadvány a hazai könyvesboltokban

Fehér Krisztián weboldala
Fehér Krisztián weboldala
Tartalomhoz ugrás

Új kiberbiztonsági kiadvány a hazai könyvesboltokban

Webáruház
Közzététel szerző: Fehér Krisztián itt Hír · 8 Szeptember 2020
Dr. Kökényesi-Bartos Attila hivatásánál fogva otthonosan mozog kibervédelmi területen és ezt most egy kiadványsorozatban is megmutatja az olvasóknak.
A többrészesre tervezett sorozat első része bevezetőként szolgál ebbe a rendkívül aktuális, mindenkit érintő területre, rengeteg hasznos, gyakorlati tanácsot is adva a hétköznapokra.
A könyv mindenkinek ajánlható, aki érdeklődik a kiberbiztonsági témák iránt.
Az egyes fejezeteket Lajkó Adrienn témához illő, humoros illusztrációi színesítik.

A könyv ajánlott bruttó fogyasztói ára 1990 forint.
Várható megjelenés: 2020. szeptember. 15.
Keresse a könyvesboltokban!A könyv ismertetője:
"Zsarolóvírusok, trójai alkalmazások és fertőzött számítógépekből álló  botnetek lesnek ránk a világháló minden sarkában. Rendszeresek a  jelszavaink, azonosítóink, vagy épp pénzünk trükkös megszerzésére  irányuló átverések. Mintha valami virtuális vadnyugatba cseppentünk  volna, ahol a mi féltett titkaink, bankszámla egyenlegünk és más  adataink megszerzése a tét.
Mit tehetünk az ellen, hogy szép új digitális világunk rémálommá váljon?
Ez  a kiadvány erre igyekszik választ adni. A szerző jogászként több  hasonló bűnesettel találkozott már, tapasztalatai alapján mutatja be,  hogy milyen veszélyek leselkednek ránk, hogyan védekezzünk.
Részletesen  vizsgáljuk az elkövetési módszereket és eszközöket, gyakorlati  példákkal. Egyesével elemezzük a megelőzés, felismerés és elhárítás  lehetőségeit. Elmagyarázzuk, melyik védekezési mód hatékony és miért,  milyen jelek utalnak rá, hogy áldozattá váltunk, s mit tehetünk ha  megtörtént a baj.
Kiadványunk az alapoktól indul és egyszerű,  szórakoztató formában segít elsajátítani a tudást, ami hasznára válik  mindenkinek, aki törődik saját digitális biztonságával. Olyan  ismereteket adunk, amelyek jó kiindulási pontot jelentenek azon jövőbeli  szakértőknek is, akik a kiberbűnözők világát foglalkozásuk,  tanulmányaik miatt ismernék meg komolyabban."
Vissza a tartalomhoz