Tanulj velem! - Fehér Krisztián honlapja

Fehér Krisztián weboldala
Fehér Krisztián weboldala
Tartalomhoz ugrás

Tanulj velem!

Kedves Látogató!

Az alábbiakban egy különleges gyűjtemény található, mely magában foglalja az általam írt, 2014 és 2024 közötti összes kiadványomat, melyeket magánkiadásban én magam adtam ki, vagy amelyek már nem tartoznak külső kiadó kizárólagos kezelése alá.
Célom ezzel a gyűjteménnyel az, hogy átmentsem és elérhetővé tegyem a kiadványaim tartalmát arra az időre, amikor a nyomtatásban megjelent kiadványaim már nem lesznek elérhetőek. Ezzel egyúttal egy egyedülálló tudásbázis is létrejön az érdeklődő magyar olvasók számára.
Az általam közzétett forráskódok eddig is ingyenesen elérhetőek voltak, most azonban már a hozzájuk írt leírásaim is ingyenesen elérhetőek.
A kiadványok itt már egyszerű "leírások"-nak számítanak, ám az eredetileg megjelentetett kiadványok letölthető forráskódjainak a linkjeit benne hagytam ezekben a leírásokban is.
További kedvező "hatása" ennek a megoldásnak, hogy a leírásokat bármikor frissíthetem, javítgathatom, így az olvasó biztos lehet benne, hogy mindig a legfrissebb verziót olvassa. Szintén jó hír, hogy a leírások listáját folyamatosan bővítem, valamint új, eddig még soha nem publikált leírásokat is közzé fogok itt tenni.
Minden érdeklődőnek kellemes olvasást és jó tanulást kívánok!

Fehér Krisztián
2024.április

Figyelem: Az itt közzétett tartalmak ingyenesen felhasználhatóak és nem kiadványok, de ugyanúgy szerzői jogvédelem alatt állnak! A szerzői jog által meghatározott formában egyes passzusok idézhetőek és természetesen hivatkozhatóak is, a forráskódok kivételével viszont kifejezetten megtiltom ezen tartalmak engedélyem nélküli újrafelhasználását, másolását!
Az itt található forráskódok és technikák teljesen ingyenesek és korlátozás nélkül felhasználhatóak, akár kereskedelmi szoftvertermékekben is.
A leírások megírásakor a lehető legnagyobb gondossággal jártam el. Ennek ellenére hibák előfordulása nem kizárható. Az ezen hibákból eredő esetleges károkért  semmiféle felelősséget nem vállalok!
A leírásokban szereplő borítóábrák esetenként Fehér Krisztián liszenszadója grafikai elemeit is tartalmazzák.

Szabadon olvasható tartalmak! A listát folyamatosan bővítem... Kellemes időtöltést kívánok!

KAPCSOLAT

E-mail:
feher.konyvek@gmail.com
KAPCSOLAT

E-mail:
feher.konyvek@gmail.com
Vissza a tartalomhoz